tirsdag 8. mai 2012

Mye å oppleve, mye å fortelle til dere der hjemme! ☺

Har så utrolig mye å fortelle så her kommer et nytt innlegge allerede :):

I går var vi en tur innom Palm Beach. For dere som ikke er tv-tittere (Mamma), er dette hvor de har spilt inn home and away. Vi så ikke noe til noen av skuespillerne, men vi så mange busser/biler med filmlogo på siden. Derfor tror vi at det nok har foregått en innspilling i nærheten av der vi var, men at vi ikke fikk det med oss! Kanskje vi kommer på tv?? :P
Palm Beach










I dag har vi tilbrakt dagen vår i Sydney. En helt fantastisk by!!! Her kunne jeg bodd! Selve Australia er som Norge, bare 80 ganger hyggeligere! Alle sier hei og god morgen når du treffer dem, hvilken som helst tid på døgnet! Alle sier takk til bussjåføren når de går av bussen! En helt annen hverdag her nede enn hjemme. Vi har fått en heilt fantastisk inntrykk av menneskene og byene her nede! Anbefales på det sterkeste!

Sydney var helt nydelig både på dagtid og kveldstid. Vi fikk begge en skikkelig feriefølelse når vi gikk i gatene og bare kikket på folk! Vi fikk tid til å se litt forskjellig rundt om i byen. Vi tok først bussen til Manly hvor vi traff en venninne av Kristine som vi hadde en kaffe med! Kjempe koselig! Hun viste oss litt rundt i Manly som jeg bare forelsket meg skikkelig i!!! Etterpå tok vi ferja over til Sydney. En båttur som jeg anbefaler alle som skal til Sydney å ta! Her fikk vi sett hele Sydney fra sjøsiden, et vakkert syn. Operahuset og Sydney Brigde ble fotoobjekter som ble tatt mange ganger i dag! Vi var også innom en liten dyrehage midt i byen, Madam Tussaud, Hard Rock Cafe, og koselig gåtur rundt havneområdet og Sydney sentrum!

Har opplevd utrolig mye på denne dagen, men oppsummere det med en del bilder! 


Fra Manly til Sydney


Sydney brigde by day

Operahuset by day


Selvutløser er gøy :) 






Lunsj på italiensk resturant 


Wild Life Park

Wild Life Park

Wild Life Park

Wild Life Park

Wild Life Park

Rex, 5,5 meter!! 

Maddam Tussauds Sydney


Besøk hos presidenten




My new friende Rihanna! :)


Michael Jakson 

Slitsomt å være hos Oprah! :)

"Eikenpose" med Alf!! :)


Har du møtt søsteren til Lady Gaga, Gaga Lady :)

:)

Sydney brigde by night

Operahuset by night






I morgen setter vi kursen vider opp langs kysten! Vi skal nå etter på sette oss ned å finne ut hvor ferden går videre! J Kos dere med bloggen så lenge!  

Ut på nye eventyr med Kristine! Ta et titt inn på hennes blogg også: http://asiaeventyr.blogspot.com.au/ :)

Reklame: For de som skal på camping i Australia i senere fremtid, anbefaler vi veldig dette stedet: http://www.sydneylakeside.com.au/ ! Veldig god service og plass! Halvtime med buss til Manly!

1 kommentar: