tirsdag 27. desember 2011

Pakking er ikke noe for meg!!

Wow!! Hvor har alle dagene blitt av???!! Føler det ikke er lenge siden jeg fikk vite at jeg kom inn på RLEASIA!! Og nå sitter jeg her og teller dager til avreise. Det er ganske sykt det :) Men det er en god følelse. Det er litt merkelig å tenke på at jeg skal forlate Norge om to dager og ikke komme igjen før sommeren! Skal ihvertfall bli godt å komme bort fra vinteren i norge, selv om det nesten den årstiden jeg elsker mest! Det skal bli merkelig å ikke følge med på ski på tv og alle vinteraktivitetene her hjemme, og erstatte det med sol og strand.













Litt kaos nede i kjelleren for tiden ja!

Men har ihvertfall begynt å pakke nå! Kjenner det skulle vært oppfunnet en ferdigpakket bag der alt av innhold som du trengte for et halvt år kunne vært! :) Men heldigvis har jeg Anette som har pushet meg i gang i dag med pakkingen! Mamma var veldig fornøyd med det :) Hun kom med ganske mange gode råd etter at hun var i Afrika i fjor jul. Det kommer godt med i pakkingen :)

Ellers er jeg veldig heldig som har fått kjempe mange flotte julepresanger som kommer til god nytte det neste halve året!!! Takker for alle flotte gaver fra familie og venner. Noe jeg ihvertfall ikke kommer til å gå tomt for der nede er antibak! Her fått en del flasker til jul!



















Dette er bare to av mange pakker! Men tusen takk Ann-Iren for flott "dagbok" og Anne for Mikkemus Kryss :) Kommer godt med i sekken det!

Reisenervene har ikke kommet enda, men tårene kom da jeg måtte si hade til verdens beste Anette i dag! Triste å reise, men tiden kommer nok til å fly avsted, og så var jeg hjemme igjen :)

Her er reiseplanen for studiet:
5-21. jan. Colombo, Sri Lanka (Unawatuna, Kandy, Sigriya, mm)
21. jan.-2. feb. Langkawi, Malaysia. (Fly til Langkawi når det passer deg)
2-8. feb. Penang, Malaysia. (Båt fra Langkawi til Penang) Thaipusam 7. feb
8.-13. feb. Kuala Lumpur, Malaysia
13. febr- 3. mars Perhentian, Malaysia Eksamen REL104: 21. feb.
3-7. mars Seam Reap, Kambodsja
7-10. mars Phnom Pen, Kambodsja
10-18. mars Chiang Mai, Thailand
18-22. mars Bangkok, Thailand
22-28. mars Ubud, Bali, Indonesia
28. mars - 3. april Kuta, Bali, Indonesia
3.-21. april Trawangan, Indonesia Eksamen REL202, 19. april

Planen er å reise 8,5 uke etter at studiet er ferdig, men her er det ikke noen fastsatt rute, skal legge den ut når jeg vet hvordan den er :)

Dere kan også følge med på bloggene til mine reisevenninner:
Kristine: http://asiaeventyr.blogspot.com/?spref=fb
Mari: http://mariiasia.blogspot.com/2011/12/min-reise.html?spref=fb


Takk for det gamle alle sammen!! Håper dere legger igjen en liten kommentar nedenfor her! Alltid kjekt å høre om det skjer noe nytt hjemme! :) Er ikke sikker om jeg kommer til å legge inn et nytt innlegg før jeg reiser, derfor sier jeg her og nå; Hade bra alle sammen! Snakkes om 6 mnd!!!!!!!! :D WÆÆÆ!!

Snakkes plutselig igjen, May Helen :)

mandag 5. desember 2011

Det nærmer seg!!! :)

Siste eksamens uke er i gang, og det nærmer seg enda mer avreise til Asia :) I dag er det 1 mnd til studiestart på Sri Lanka!!! Litt uvirkelig å tenke på at jeg til neste semester skal ligge på stranden og lese til eksamen enn å sitt på biblioteket på UiA og fryse. Uvirkelig, men om ikke så lenge er det virkelighet!! :) Først skal jeg gjennom anatomi, treningslære og motorisk utviklings eksamen før det er ferie, og julebord sammen med flotte folk på fredag!:)

Heldigvis har jeg verdens beste samboer og kusine som hjelper meg til å komme i gang med pakkingen og innkjøp til turen! Kjempe gøy å åpne pakkekalenderen i dag! :) Gleder meg til hva som kan skjule seg inni de andre.

Lykke til med eksamen alle dere andre! :)


torsdag 24. november 2011

Asia here I come :)



Nå er det ikke lenge til avreise. Om 6 uker er jeg i Sri Lanka og har startet mitt studie i Asia. Her skal jeg være med på et studie gjennom UiA, der vi tar for oss de ulike religionene som finnes der nede. I hovedsak er det Hinduismen, Buddhismen og Islam. Jeg er kjempe spent på hva dette studiet kommer til å gå ut på. Studie er et studie som mange har reist med tidligere, og jeg har bare hørt om positive opplevelser og gode tilbakemelding. De sier at dette kommer til å bli en opplevelse for livet, og det tror jeg at det kommer til å bli :) Jeg er veldig spent og gleder meg veldig til å reise.

Denne bloggen kommer til å være en plass der jeg skriver om de opplevelsene som jeg får, samt bilder av alt jeg ser og opplever gjennom min reise i Asia!! :) Men også en plass der mamma kan se at jeg lever! :)

På gjensyn!! :):)
May Helen