lørdag 16. juni 2012

En liten oppdatering fra Thailand :-)

Har ikke blitt så mye blogging i det siste, dette litt for at jeg har så mye å fortelle :-) Vi ligger for det meste bare på stranden og soler oss til vi hopper i dusjen før vi går ut å spiser middag på kvelden! Dette er den samme hverdagen vi har hatt siden vi ankom Thailand for noen uker siden. Men det har vært noen fantastiske uker med mye latter og avslapping!

Vi hadde begge to en liten matforgiftning og derfor ble  Phuket satt litt ut av spill. Etter å ha ligget på rommet i tre dager i strekk, satte vi kursen mot Kho Phi Phi. Her var begge i stor form, men været skulle stenge oss inn noen dager til på rommet. De siste dagen på Phi Phi ble brukt til soling soling og soling!

Kho Lanta var neste stopp, og som resten av Thailand fant vi en strand som vi lå strekk ut på i 6 dager. Her var det ikke noe særlig med turister og vi fant oss en liten koselig resturant som vi besøkte hver dag for middag. :-)

Etter en liten uke på Kho Lanta skal vi ha 3 netter i Krabi før vi setter oss på flyet til Kuala Lumpur. I Kuala Lumpur skal vi bo på junior suite på MAYA hotel :-) Noe vi begge ser veldig frem til!! Her skal vi shoppe litt før vi setter oss på flyet hjem til Norge på onsdag kveld. Vi er hjemme på Sola torsdag 21.juni kl 11.10. Det skal bli herlig å se alle hjemme i Norge igjen etter nesten 6 måneder på tur!

Det komme nok en liten oppdatering i Kuala Lumpur eller fra Egersund til uka om den siste delen av reisen og hjemkomsten :-)

Har ikke vært så flink å ta bilder i det siste, men nedenfor ikke likevel et lite bildearkiv av hva vi har bedrevet de siste ukene :-)

PS! Vil bare si i dette innlegget at jeg ikke anbefaler å reise med JETSTAR hvis noen skal ut å reise i Australia eller ellers der du kan reise med JETSTAR. Veldig dårlig service og hjelp da vi mellomlandet i Australia før vi reiste videre til Thailand. Dette førte til at vi nesten ikke rakk flyet vårt videre pga lite hjelp fra JETSTAR sin side!! IKKE REIS MED JETSTAR!!



Late dager på stranden!!!

Kho Phi Phi





Regn strom i Kho Lanta




Knoll & Tott på tur ;-) 



Starbucks i Krabi

Noen har mistet "inntekten" sin ;-)