lørdag 21. april 2012

Fantastisk tur med fantastiske mennesker!! :)

Nå er siste eksamen over og det gjenstår bare å skrive ferdig oppgaven som skal leveres inn den 1 juni. Jeg, Mari og Kristine skal skrive den ferdig her på Gili før jeg og Kristine setter kursen mot nye eventyr i Australia. 

Eksamensfesten ble en flott avslutning på en enda flottere tur! Det ble mye latter, tårer og flotte taler. En fantastisk avslutning. Jeg kommer til å savne gjengen kjempe mye! Det ble også felt noen tårer da den første gjengen ble sendt av gårde i dag. Noen skulle sette seg på flyet hjem til Norge, mens andre skulle ut i den store verden. Gleder meg allerede til å følge dem og møte dem igjen!! 


 Jeg ble kåret til turens Mor :) 

 Vel fortjent! :)

 Kveldens flotte vertinne med megafon :) 

 Kveldens flotte kåringsgruppe! 

 Våre flotte Linner på turen :)

 Meg og Øystein :)

 Fantastiske jenter! Kristine, meg, Birgitte og Mari!

 Grete tester grensene :)
Disse månedene her nede i Asia har gått så utrolig fort! Kan enda husker flyturen ned, der vi satt spente på å møte de andre i Kuala Lumpur. Alle de forventningene til studie og til å bli kjent med en hel ny gjeng med flotte mennesker, har gått over stokk og stein. Tiden har flydd forbi, men jeg sitter igjen med en HAUG av bilder og enda flere gode minner og enda bedre venner!

Denne turen har gitt meg så utrolig mye, og jeg angrer ikke et sekund at jeg bestemte meg for å reise. Jeg anbefaler dette studie på det høyeste for de som går allmennlærerutdanningen på UiA og ønsker å studere religion. Studie byr på så mye mer enn strand og bading i krystall klart vann, selv om ikke det er en negativ ting å annonsere med J

 Lærerne har vært helt fantastiske! De har vært noe mer enn bare lærere for oss på denne turen! Trond og Levi skal ha en stor takk til at turen har blitt så fantastisk som den har vært. De har vært alt fra foreleser til lege, guide, tolker og enda mye mer! Det har ikke vært noen problemer på turen som ikke disse to karene har fikset, selv med 31 jenter på tur!

Vil også skrive litt om vår kjære Astrid, som har vært Levis høyre hånd her nede! Hun har gjort en fantastisk jobb. Noen ganger mer enn hun skulle, men alltid med et smil! Du er bare et helt nydelig menneske Astrid! 


 Nydelig solnedgang på Gili Trawangan!

 Brenning av kompendier er fast tradisjon etter eksamen!

 Linn, Malin og Astrid :)


Kompendier kan brukes til mer enn bare eksamens lesing! 


De første som skulle reise videre!

Det ble mange gode klemmer på denne turen!

Må bare vise badet på rommet vårt her! Ikke feil! :) :)

Nå gjenstår det rundt 10 dager her på Gili og to dager i Kuta før Øystein og mange andre i gjengen reiser hjem og jeg og Kristine reiser ut på nye eventyr. Skal bli merkelig å bare være to på tur og ikke 34 lengre. Men vi skal klare oss. Her er reise planen vår de neste 40 dagene:
v Australia 2 – 19 mai
Skal kjøre bil fra Melbourne à Brisbane
v Fiji 20- 28 mai J
Soling soling soling J
v 30 mai – 18 juni øy hopping i Thailand
bading bading bading
v 18 – 20 juni Kuala Lumpur
Shopping shopping shopping J
v  20 – 21 Hjemreise til Norge J J J J J

Dette er da planen videre for turen vår, skal blogge fra denne turen også selv om RiA studie er avsluttet. 
Håper dere følger med meg videre på turen!

fredag 13. april 2012

Indonesia :)

Påsken 2012 :)

Mye har skjedd siden sist, her kommer en liten oppdatering midt i eksamens lesingen:

Etter noen flotte shopping dager i Bangkok satte vi oss på den siste flyturen til Bali(for mange) før avreise hjem til Norge. For meg og Kristine er det lenge til siste fly tur hjem den 21 juni.

Begynnelsen på Bali har vært helt super, vi har besøkt enda flere templer, sett enda flere apekatter og gått enda flere trapper J Noe som vi er ganske vandt til etter snart 4 mnd på tur. Men med så mange flotte mennesker på tur, da går jo alt.


Mann med øks og kokosnøtt

Risåker midt i tempel plassen.


Birgitte og meg

Hellig vann

Alle ba en bønn før de vasket seg i det hellige vannet!

Alle bassengene var full av folk som skulle gjøre sine ritualer

(også ganske mange tilskuerer)

Jeg har også smakt på kaffe som kort fortalt var blitt spist av en type katt som igjen dreit den ut, og vi igjen drakk dette! Hehe.. Kan faktisk ikke klage på smaken heller. Men for å si det slik var dette en dyr kaffe, 30-50 gr for 150 kr.

Siri og meg drikker kaffe og te :)

Kaffe som har blitt gjenprodusert!

Katten som spiser og driter :)

Tempel på en øy

Astrid og Kristine leker japanske turister med digre linser :)

Helt vanlig at det er vi som blir turistatraksjonen og blir tatt bilder av!



:)

Anne Lise, meg og Linn under en koselig middag :)

Viktig å følge reglene i tempelet!

Apekatten stjal pynteblomsten fra en sko!

Smile!!:)

Fikk gi apekatten en frukt, men det ble litt sur når jeg holdt den litt igjen!


Levi har funnet et alternativ til hatt som apekattene ikke kan stjele!

I Kuta som er hovedstaten på Bali, fant vi oss et lite hus med en stor hage som het Mormors hus. Her ble det servert norske kjøttkaker, noe som vi studenter satte veldig pris på.

Litago var i nærheten av mormorshus

Veldig fornøyd med kjøttkaker og vaffler!

Påsken har vi tilbrakt på en øy utenfor Bali, Lombok. Påsken har hadde funnet vei helt fra Norge, og overrasket oss opp til flere ganger i påsken med koselige meldinger, snop, tinepåskekrim, påske quiz og mer. Har hatt en super feiring av påsken her nede, selv om ski på beina også hadde vært topp J Men kan ikke klage! Vi har også feiret påsken med et lite pool-party :)

Flotte jenter ved basseng kanten :)

Sussa og Marita :)

Øystein nyter en øl ved bassenget :)

Pool-party gjengen :)

Meg, Astrid og Kristine :)

Nå er eksamens lesingen i full gang, og siste uke for studie er snart i gang. Det har gått så utrolig fort!! Men heldigvis er reisen ikke slutt enda! J